Welkom bij De Loods!

Welkom bij De Loods! In deze motiverende trainingsruimte begeleiden Sylvan, Shari en hun team je naar de beste versie van jezelf, gebaseerd op hun eigen ervaringen. Meer energie krijgen of komaf maken met je winterdip? Wil je effectief vet verbranden? Droom je van meer spiermassa? Wij combineren 80 % voeding met 20 % sport, om zo tot zichtbare resultaten te komen.

Gezonde recepten die je lichaam optimaal voeden, work-outs in een warme community, online work-outs, hyperefficiënte e-fit … We luisteren naar jouw doelen en stippelen een plan op maat uit, met jouw levensstijl steeds in ons achterhoofd. Reken op een persoonlijke aanpak en een positieve insteek die jouw leven significant veranderen!

image00009 e1683540622296 | DE LOODS, Transformeer jezelf bij De Loods: Energize, Burn & Build!

Aanpak met effectieve resultaten

Van gewicht verliezen, tot meer energie krijgen: we vertrekken vanuit jouw ambities en gidsen je naar een haalbare, aangepaste levensstijl. Dat houdt in dat je je lichaam optimaal voedt en verzorgt, terwijl je voluit geniet van het leven. Wij gaan voor een beperkte tijdsinvestering met maximaal resultaat. Lees meer over onze aanpak en maak kennis met enkele toppers die wij begeleiden.

Gezonde recepten als brandstof voor je lichaam

Dankzij de juiste brandstoffen kan jij jouw persoonlijke doelen bereiken. Daarom ontwikkelden wij doorheen de jaren tientallen gezonde recepten, die alle essentiële voedingsstoffen voor je lichaam bevatten. Van ontbijt, over lunch, tot avondeten: elk moment van de dag ondersteunen wij je met volwaardige, lekkere maaltijden, die je in een handomdraai op tafel zet.

image00008 | DE LOODS, Transformeer jezelf bij De Loods: Energize, Burn & Build!

Efficiënt sporten met e-fit

Je hebt een drukke agenda en kan geen uren in de fitness spenderen, maar wil toch een strak en sterk lichaam. Geen probleem! In De Loods kan je niet enkel terecht voor plezante work-outs in groep, maar ook voor e-fit: een vorm van elektronisch sporten met een elektrodenpak. We spreken 90 % van je spieren aan, waardoor je efficiënter traint en sneller effect ziet.

Laat je inspireren door onze gezonde recepten